Fontos figyelmeztetés!



   Ez a honlap/blog semmilyen formában nem tekintendő befektetési tanácsadásnak vagy hozamgaranciának. Ez a honlap/blog a különböző internetes programok, weboldalak használatának a leírását és ennek a honlapnak/blognak tulajdonosának az ezen programokkal kapcsolatos tapasztalatait, véleményét tartalmazza, valamint az azokkal összefüggésben lévő híreket jeleníti meg. Az itt megjelenő internetes programok használatából eredő károkért, legyen az anyagi, vagy érzelmi vagy bármilyen más jellegű, a felelősség egyedül a felhasználót terheli!

    Mielőtt internetes programokba befizetsz, győződj meg róla, hogy a befizetett pénz elvesztése nem veszélyezteti a megélhetésedet! Gondolkodj úgy, mintha lottóra vagy bármilyen más szerencsejátékra költenéd a pénzt! Nincs garancia a nyereségre!

    Ha a fentiekkel nem értesz egyet, akkor NE használd ezt a honlapot/blogot! Továbbá olvasd el a Felhasználási Feltételeket!

Felhasználási Feltételek

A. A honlapról/blogról

E honlap/blog célja, hogy az internetes jövedelemszerzés világába belépni vágyók számára tájékoztatást adjon.

A honlap semmilyen formában nem tekintendő befektetési tanácsadásnak vagy hozamgaranciának. Csupán tájékoztat, és a sikeres részvétel reményében segít választani. A segítséget a világos tájékoztatás, a kockázatmenedzselési stratégia jelenti.

B. Felelősség kizárása

A honlapon/blogon szereplő programok, üzleti lehetőségek minden nagykorúnak számító egyén előtt nyitva állnak.

Jelen honlap/blog tájékoztató jelleggel működik. Minden információ ingyenes, azt a felhasználó a legjobb belátása szerint használhatja.

Ez a honlap/blog semmilyen formában nem tekintendő befektetési tanácsadásnak vagy hozamgaranciának, és nem vállal felelősséget semmiért, ami a felhasználókat az internetes jövedelemszerzés világában éri/érheti. Ebbe kell beleérteni a pénzvesztés, teljes vagy részleges tőkevesztés esetét is. Ide tartozik bárminemű más jellegű veszteség is, ami a felhasználásból ered, és a felhasználó saját elhatározásának következménye, legyen az akár életviteli nehézség is. A befizetések bárminemű következményeiért egyedül a felhasználót terheli a felelősség. Ez a honlap/blog nem vállal felelősséget az adott programok szabályainak megváltozásáért, vagy a programok teljes megszűnése/hirtelen eltűnése miatt sem.

Ha a felhasználó honos országának törvényei nem engedik meg az adott programokban való részvételt, kizárólag a felhasználó saját felelőssége annak eldöntése, hogy a törvények ellenére részt vesz ilyen programban vagy sem.

Fontos emlékeztetni arra, hogy kockázatmentes üzleti lehetőség nem létezik! A kockázat a program felhasználói/résztvevői számára mindig jelen van, és előfordulhat szélsőséges esetben, hogy az a pénzük teljes elvesztését jelenti. Előfordulhat, hogy a kifizetések egyszer csak abbamaradnak, vagy az adott program honlapja elérhetetlenné válik, és az üzemeltetőjük az összes befizetett pénzzel eltűnik.

C. Figyelmeztetés

E honlap/blog célja az, hogy az internetes jövedelemszerzésben a felhasználók segítségére legyen azzal, hogy a buktatókra felhívja a figyelmet. Ugyanakkor szélsőséges esetekben fennállhat annak a kockázata is, hogy a felhasználó minden befizetett pénzét elveszíti!

Az elsődleges cél az, hogy a felhasználó a befizetett kezdeti tőkét minél előbb visszakapja kifizetések formájában. Nem szabad mindenféle jövőbeli hozamokat kiszámítva arra spekulálni, hogy az realizálható is!


Adatkezelési tájékoztató

Az oldalon megadott személyes adatok gyűjtésével kapcsolatban

E honlap/blog használata regisztrációhoz nem kötött. Az összes tartalmat el lehet érni regisztráció nélkül is.

E honlap/blog az alábbi, a felhasználó által önkéntesen megadott személyes adatokat tárolja saját adatbázisában, azokat más személynek vagy szervezetnek nem adja ki:

    Név
    E-mail cím
A felhasználó hozzájárul, hogy a fenti személyes adatai e honlap/blog saját adatbázisába bekerüljenek és tárolódjanak, valamint az alábbiak szerint felhasználhatók legyenek:

* E honlap/blog a felhasználó személyes adatait harmadik félnek nem adja ki.

* E honlap/blog a felhasználó tárolt személyes adatait csakis az ezen a honlapon/blogon található üzleti lehetőségekkel kapcsolatos hírlevelek kiküldéséhez használja fel.

A felhasználó bármikor kérheti személyes adatainak törlését.

Ha nem ért egyet a fentiekkel, akkor NE használja az oldalt!

Share this page